Убив матір та хотів укоротити собі віку: буковинцю загрожує до 15 років тюрми

Пошук
UA EN

Убив матір та хотів укоротити собі віку: буковинцю загрожує до 15 років тюрми

01.07
15:15

Поділись новиною:

Правоохоронці затримали 34-річного буковинця, який вбив свою матір у власному помешканні. Про це повідомили у пресцентрі Нацполіції Чернівецької області.

Увечері, 30 червня, по вулиці Комунальників патрульні поліцейські помітили водія автомобіля Peugeot, який порушив ПДР і не зупинився на вимогу правоохоронців.

Поліцейські наздогнали водія, проте він, під час перевірки документів, вів себе підозріло. Коли складали адміністративні протоколи, чоловік розповів, що планував покінчити життя самогубством, бо убив свою матір.

За адресою проживання правоохоронці виявили 66-річну жінку з ознаками насильницької смерті. Криміналісти оглянули тіло загиблої та виявили у неї два ножових поранення.

Правоохоронці затримали чернівчанина та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Порушнику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано