У Ванчиковецькій громаді відкрили меморіальні дошки трьом полеглим захисникам України

Пошук
UA EN

У Ванчиковецькій громаді відкрили меморіальні дошки трьом полеглим захисникам України

Війна
02.07
12:12

Поділись новиною:

У селі Тарасівці встановили пам’ятні знаки загиблим на війні військовим Георгію Ністряну, Геннадію Нуці та Олексію Анікітою.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання, а представники духовенства відслужили молебень. Водночас рідні, друзі та односельці поклали до меморіальних дошок квіти.

Георгій Ністрян поліг у боях за Бахмут 21 травня 2023 року. 43-річний воїн 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади отримав несумісні із життям поранення під час мінометного обстрілу.

Старший солдат 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Геннадій Нука загинув 22 січня 2023 року в бою з окупантами біля села Білогорівка на Донеччині. Воїну був 31 рік.

Старший солдат Олексій Анікітой проходив службу на посаді навідника-оператора у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Загинув 1 березня 2022 року, захищаючи від окупантів Антонівський міст на Херсонщині.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях відкрили меморіальну дошку Юрію Івановичу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано