У травні на дорогах Чернівецької області сталися 32 ДТП

Пошук
UA EN

У травні на дорогах Чернівецької області сталися 32 ДТП

Поділись новиною:

На дорогах Буковини впродовж травня трапилися 32 дорожньо-транспортні пригоди. Унаслідок цих аварій одна людина загинула, 42 — травмувалися.

Про це журналістам С4 повідомив начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП у Чернівецькій області Анатолій Комаровський.

«Протягом травня теперішнього року на території Чернівецької області сталися 32 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, з них одна ДТП, де загинула людина. Окрім цього, унаслідок ДТП травмувалися 42 особи», — каже Комаровський.

Загалом від початку 2024 року патрульна поліція Чернівецької області зафіксувала 184 автопригоди із потерпілими. Унаслідок ДТП 14 людей загинули, 238 — травмувалися.

Нагадаємо, пʼятниця — найаварійніший день тижня у Чернівецькій області. На цей день припадає 18% від усіх ДТП, які трапились на Буковині від початку 2024 року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано