У Ставчанах водій злетів у кювет та в’їхав у дерево

Пошук
UA EN

У Ставчанах водій злетів у кювет та в’їхав у дерево

Поділись новиною:

У селі Ставчани на Буковині водій не впорався з керуванням, унаслідок чого злетів у кювет та зіткнувся з деревом. Буковинця з травмами госпіталізували до лікарні.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

ДТП трапилась 14 серпня. Співробітники поліції попередньо встановили, що 30-річний житель села Зарожани не впорався з керуванням автомобіля Volkswagen Caddy, з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет, а затим зіткнувся з деревом.

За даними поліції, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали про те, що на Буковині 12 та 13 серпня сталися три ДТП, внаслідок чого травмувалися неповнолітні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано