У школі на Хотинщині відремонтували укриття за 3,7 мільйона гривень

Пошук
UA EN

У школі на Хотинщині відремонтували укриття за 3,7 мільйона гривень

Війна
01.02
14:16

Поділись новиною:

У Круглицькому навчально-виховному комплексі відкрили відремонтоване укриття. Приміщення відновили за 3,7 мільйона гривень від уряду та обласної військової адміністрації.

Про це пише С4 з посиланням на Хотинського міського голову Андрія Дранчука.

За його словами, під час реконструкції в укритті оновили стіни; повністю змінили санвузли для учнів у підвальному приміщенні, обладнали їх сантехнікою; оновили службові санвузли; замінили електропроводку та змонтували сучасну систему освітлення; вирівняли і осучаснили підлогове покриття.

«У результаті отримали не лише зручне укриття, а й повноцінний освітній простір для різних активностей та реалізації ідей педагогів та учнів школи. До речі, у Круглицькому НВК загалом 170 дітей!» – наголосив Дранчук.

Як повідомлялося раніше, нове укриття з’явилося для школярів у Снячеві Великокучурівської громади. Його ремонт вартував 1 473 842 гривень, які профінансували з місцевого бюджету.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано