У селищі Берегомет за тиждень стартує наметовий табір для дітей: хто і як може отримати путівку

Пошук
UA EN

У селищі Берегомет за тиждень стартує наметовий табір для дітей: хто і як може отримати путівку

Поділись новиною:

Діти з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, можуть безплатно відпочити у наметовому таборі «Ойкос». Працюватиме він з 11 липня по 8 серпня у чотири зміни.

Про це пише С4 з посиланням на департамент соціальної політики Чернівецької міської ради.

У таборі для молоді організують активний відпочинок з елементами туризму, краєзнавства та природоохоронної роботи, а також національно-патріотичного виховання.

Розташований табір в урочищі Стебник, що у селище Берегомет Вижницького району на території Національного природного парку «Вижницький».

Безплатно у таборі зможуть перебувати діти віком від 12 до 16 років, які зареєстровані в Чернівецькій міській територіальній громаді та потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Зокрема, діти-сироти, діти учасників бойових дій, внутрішньо переміщені особи тощо. З повним переліком можна ознайомитися за цим посиланням.

Щоб потрапити у табір, треба надати документ, що підтверджує пільгову категорію, паспорт одного з батьків/опікунів, свідоцтво про народження дитини, медична довідка 079/о (надається сімейним лікарем за три дні до початку зміни), заява на директора департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради.

Обрати зміну та зареєструватися необхідно за посиланням. Після заповнення форми зареєстрованим зателефонують організатори.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей у 2024 році заклали 8,5 млн грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано