У селі Боянчук зіткнулися два автомобілі: є потерпілий

Пошук
UA EN

У селі Боянчук зіткнулися два автомобілі: є потерпілий

Поділись новиною:

У суботу, 5 жовтня, у селі Боянчук зіткнулися два автомобілі. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав 22-річний водій.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний житель села Юрківці, керуючи автомобілем Volkswagen Golf, допустив зіткнення з авто Renault Kangoo під керуванням 46-річного жителя села Ржавинці.

Унаслідок аварії молодший із водіїв отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області 4 жовтня сталися дві аварії, одна із них — зі смертельним наслідком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано