У Садгорі в Чернівцях відкрили меморіальну дошку захисникові Дмитру Сірману

Пошук
UA EN

У Садгорі в Чернівцях відкрили меморіальну дошку захисникові Дмитру Сірману

Війна
01.10
16:27

Поділись новиною:

Захисникові, краєзнавцю і депутату багатьох скликань Чернівецької міської ради Дмитру Сірману відкрили меморіальну дошку. Її встановили на стіні храму Святих Першоверховних Апостолів Петра й Павла в Садгорі.

Про це пише С4.

Дмитро Сірман добровольцем пішов на війну в березні 2023 року. Був зв’язківцем на Сумському, Донецькому, Харківському напрямках. 1 жовтня йому мало б виповнитися 60 років, та загинув, рятуючи побратимів, на Куп’янському напрямку.

Нагадаємо, на честь Дмитра Сірмана на засіданні Чернівецької міської ради 26 вересня перейменували вулицю О. Афанасьєва-Чужбинського в Садгірському районі міста. Тоді ж депутати одноголосно підтримали звернення міської ради до Чернівецької ОВА і президента щодо присвоєння Дмитрові Сірману звання «Герой України». Крім того, депутати проголосували за присвоєння йому звання «Почесний громадянин міста Чернівців».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано