У Румунію за сім тис. євро: на Буковині заарештували організатора незаконного перетину кордону

Пошук
UA EN

У Румунію за сім тис. євро: на Буковині заарештували організатора незаконного перетину кордону

Поділись новиною:

Правоохоронці заарештували чоловіка, який три місяці переховався від органів слідства. У грудні порушник організував незаконне переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловік за сім тисяч євро.

Про цеінформує С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, 25-річний житель села Їжівці Чернівецького району разом з двома спільниками налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України.

У грудні 2022 року він підшукав двох чоловіків призовного віку та обіцяв за сім тисяч євро переправити їх за кордон. До лінії розмежування держкордону громадян супроводжували двоє так званих поводирів.

Осіб викрили прикордонники за 200 метрів від кордону з Румунією. На початку березня цього року правоохоронці встановили організатора незаконної переправи та його місце знаходження.

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури заарештовано громадянина, який переховувався від органів слідства за організацію незаконного перетину держкордону (ч. 3 ст. 332 КК України). 

Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 100 000 грн застави.

Як повідомлялося раніше, у січні мешканець Дніпра хотів незаконно перетнути державний кордон, використавши фальшиві документи. Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду. 

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано