У прикордонні Буковини викрили чотирьох браконьєрів, які застрелили кабана

Пошук
UA EN

У прикордонні Буковини викрили чотирьох браконьєрів, які застрелили кабана

Поділись новиною:

Уночі 2 листопада прикордонники у Чернівецькій області затримали чотирьох мисливців-порушників, серед яких був один неповнолітній хлопець. Чоловіки полювали на тварину без дозвільних документів.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Зазначається, що прикордонники виявили в автівці чоловіків дві мисливські рушниці, а біля транспортного засобу здобич – застреленого кабана.

«Дорослих браконьєрів прикордонники передали співробітникам Нацполіції разом з повідомленням про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.248 ККУ «Незаконне полювання». З неповнолітнім, після встановлення його особи, провели бесіду і відправили додому», – повідомляють в ДПСУ.

Прикордонники нагадали, що законодавство забороняє здійснювати полювання у прикордонній смузі без інформування органів чи підрозділів Держприкордонслужби. Крім того, згідно з Рішенням Ради оборони, у  Чернівецькій області заборонили полювання у період дії воєнного стану на території мисливських угідь Буковини, за винятком регулювання чисельності окремих видів звірів з дотриманням вимог чинного законодавства України.

Раніше ми писали про те, що у засніжених буковинських Карпатах прикордонники помітили оленя й дев’ятьох ухилянтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано