У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив сміття: подробиці

Пошук
UA EN

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив сміття: подробиці

Поділись новиною:

У пожежі в Острицькій громаді загинув чоловік. Він палив сміття, вогонь із якого перекинувся на стерню пшениці.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У ДСНС зазначають, що 1 липня в селі Горбова Чернівецького району виникло загоряння стерні та залишок сухої рослинності на відкритій території. Пожежу ліквідували місцеві мешканці без залучення пожежно-рятувальних підрозділів. На місці виявлено тіло чоловіка 1967 року народження.

Чоловік випалював сміття, але вогонь перекинувся по сухій траві на стерню пшениці. Він намагався сам ліквідувати пожежу. Тіло загиблого відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Того ж дня в місті Вашківці Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Пожежу побачили очевидці та зателефонували на спецлінію «101». На місце події прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста 4 державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 25 кв. м. Вогонь частково знищив покриття будівлі, інвентар та речі господарського вжитку. Водночас надзвичайникам вдалося врятувати господарську будівлю.

Також протягом минулої доби трапилися пожежі на відкритій території в місті Чернівці, Чернівецькому та Вижницькому районах. Там горіла суха трава, чагарники та стерня. Причини цих пожеж встановлюються.

Нагадаємо, упродовж 28 червня на території Чернівецької області сталося одразу сім пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано