У парку Шевченка за понад 11 мільйонів гривень відремонтують пішохідні доріжки

Пошук
UA EN

У парку Шевченка за понад 11 мільйонів гривень відремонтують пішохідні доріжки

Поділись новиною:

У парку Шевченка у Чернівцях планують провести поточний ремонт пішохідних доріжок.

Як розповіла журналістам Радіо С4 директорка «Центру культури та дозвілля імені Шевченка» Марта Шумілова-Лисякова, асфальт замінять на крайніх доріжках парку біля вулиці Головної та Федьковича і на центральній алеї.

Фото: Тарас Піц

Згідно з тендером на сайті Prozorro, на роботи виділять понад 11 мільйонів гривень. Ремонт підрядник має завершити до 15 листопада.

Раніше міський голова Роман Клічук під час пресконференції казав, що ремонт виконають за кошти, які вдалося зекономити на інших тендерах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у червні у парках Шевченка та Жовтневий у Чернівцях встановили дерев’яні компостери для сортування органічних відходів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано