У Мамаївцях зіткнулися три автомобілі: є потерпіла

Пошук
UA EN

У Мамаївцях зіткнулися три автомобілі: є потерпіла

Поділись новиною:

У п’ятницю, 13 серпня, у селі Мамаївці зіткнулися три автомобілі. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала 26-річна водійка.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 20-річний водій автомобіля Volkswagen T4 не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автівкою BMW під керуванням 26-річної місцевої жительки із подальшим зіткненням із мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого перебував 63-річний буковинець.

У результаті аварії кермувальниця автівки BMW отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу і спричинив ДТП.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано