У Лужанах мотоцикліст врізався в автомобіль й потрапив з травмами у лікарню

Пошук
UA EN

У Лужанах мотоцикліст врізався в автомобіль й потрапив з травмами у лікарню

Поділись новиною:

У селі Лужани 24 вересня сталася ДТП з потерпілим 26-річним мотоциклістом. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 26-річний водій мотоцикла Yamaha допустив зіткнення з автомобілем Аudi Q7 під керуванням 39-річного місцевого жителя.

Унаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікувального закладу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у 22 вересня у селі Романківці мотоцикл зіткнувся з автомобілем. Унаслідок ДТП травмувалася 16-річна водійка двоколісного.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано