У культурно-мистецькому центрі Миколайчука відбулися «Освітянські діалоги» (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У культурно-мистецькому центрі Миколайчука відбулися «Освітянські діалоги» (фоторепортаж)

Поділись новиною:

Про здобутки, виклики, плани та вектори розвитку освіти Чернівецької громади у форматі TEDx говорили 30 серпня на «Освітянських діалогах», які відбулися у культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука.

Спікерами на заході були міський голова Чернівців Роман Клічук, секретар Чернівецької міської ради Марина Кирилюк, ректор Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський, а також начальниця міського управління освіти Ірина Ткачук.

Вони проаналізували здобутки в освітній галузі міста та окреслили актуальні завдання на новий 2024/2025 навчальний рік.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, під час чергового засідання Чернівецької міської ради, яке відбулося 29 серпня, на потреби освіти з бюджету громади спрямували понад 4 млн грн. Фінансування передбачили для ремонту харчоблока, захисної споруди та встановлення протипожежних дверей у деяких садочках.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівецькій області видали вже 28 тисяч дозволів для перебування у прикордонній смузі
У 5-кілометровій прикордонній зоні за межами населеного пункту буковинцям для пересування потрібно мати спеціальний дозвіл, який видають у Чернівецькому прикордонному загоні. Порушників – штрафують. ...
Війна
30.09
11:51
На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано