У Кіцмані мотоцикл зіткнувся з автомобілем: постраждали двоє хлопців

Пошук
UA EN

У Кіцмані мотоцикл зіткнувся з автомобілем: постраждали двоє хлопців

Поділись новиною:

У неділю, 1 вересня, у місті Кіцмань сталася ДТП із постраждалими. Унаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем травми отримав водій двоколісного та його 16-річний пасажир.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 18-річний житель села Ошихліби, керуючи мотоциклом Mustang, допустив зіткнення з автомобілем Audi Q7 під керуванням 37-річної жительки села Реваківці.

Унаслідок аварії мотоцикліст та його 16-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Поліцейські вилучили транспортні засоби та помістили їх на арештмайданчик.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 30 серпня в селі Данківці на Буковині сталася смертельна ДТП.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано