У гірському селі на Буковині ремонтують аварійний міст

Пошук
UA EN

У гірському селі на Буковині ремонтують аварійний міст

Поділись новиною:

У Чернівецькій області почали ремонт аварійного моста в гірському селі Киселиця. У зв’язку з цим на ділянці організували реверсивний рух.

Про це повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькі області, пише С4.

Йдеться про 33-метровий міст через річку Путилка на дорозі державного значення Т-26-01 Чернівці — Вашківці — Вижниця — Кути — Путила — КПП «Руська» з під’їздом до КПП «Шепіт». Зазначається, що споруду побудували 54 роки тому і відтоді масштабно не ремонтували.

У службі пояснюють, що головними причинами термінового ремонту стали тріщина на ригелі та пошкодження фундаментів трьох опор.

«Через це споруда могла втратити свою цілісність. І рух транспорту єдиною дорогою Т-26-01, яка з’єднує гірські населені пункти від Мариничів до Селятина, а це майже 40 кілометрів, був би паралізованим», – пояснюють у відомстві.

Наразі фахівці зняли навантаження на «хворий» ригель моста, обмеживши проїзд однією смугою. Крім того, дорожники почали «вдягати» армобетонний бандаж на фундаменти опор.

«Роботи виконуємо в межах експлуатаційного утримання. Рух мостом здійснюється у реверсному режимі. Закликаємо дотримуватись Правил дорожнього руху та зважати на знаки», – додають у службі відновлення та розвитку інфраструктури.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поблизу Коровії на Буковині звузили проїзд на мосту, який є частиною європейського коридору.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано