У двох річках на Буковині через сильні дощі може піднятися вода

Пошук
UA EN

У двох річках на Буковині через сильні дощі може піднятися вода

Поділись новиною:

На річках суббасейнів Пруту та Сірету очікується підйом рівнів води. Зміни можливі через значні опади, які очікуються ввечері 10 та протягом 11–12 червня.

Про це пише С4 із посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології.

Фахівці зауважують, що зміна гідрологічного режиму негативних наслідків не несе. Підйоми рівнів води прогнозують на 0,3 –1,3 м.

«У місцях проходження сильних злив, очікується формування значного місцевого та схилового стоку, стрімке підвищення рівнів води на малих водотоках. У гірських районах існує загроза формування локальних селевих потоків», — йдеться в дописі Чернівецького обласного центру з гідрометеорології у Telegram.

Зазначимо, що вдень 10 та 11 червня в Чернівецькій області очікується гроза й пориви вітру 15–20 м/с та значний дощ, місцями також можливий град.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано