У ДТП на Вижниччині травмувались двоє пенсіонерів: деталі аварії

Пошук
UA EN

У ДТП на Вижниччині травмувались двоє пенсіонерів: деталі аварії

Поділись новиною:

У вівторок, 9 квітня, у селі Банилів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувались двоє пенсіонерів. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не вибрав безпечної швидкості руху й дистанції та зіткнувся з автомобілем Fiat Doblo під керуванням 64-річного жителя Чернівців. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди кермувальник легковика та його 60-річний пасажир отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в ДТП у селі Горішні Шерівці травмувався 18-річний мотоцикліст.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано