У ДТП на Буковині травмувалися дві пенсіонерки

Пошук
UA EN

У ДТП на Буковині травмувалися дві пенсіонерки

Поділись новиною:

Протягом минулої доби в Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими. Унаслідок аварій із травмами до лікарні госпіталізували двох пенсіонерок.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, одна із ДТП трапилася на вулиці Головній у Чернівцях. Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що 64-річний водій автомобіля наїхав на 74-річну жительку села Лужани. У результаті чого жінка отримала травму ноги. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Ще одна аварія трапилася в селі Тарашани Чернівецького району. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 73-річний водій, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з іншим автомобілем під керуванням 39-річного чернівчанина. У результаті зіткнення двох транспортних засобів травмувалася 73-річна пасажирка. ЇЇ із травмою руки доставили до лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у селі Ставчани на Буковині водій злетів у кювет та в’їхав у дерево.

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано