У ЧТУ пояснили, в якому випадку не треба сплачувати за проїзд при пересадці на інший автобус чи тролейбус

Пошук
UA EN

У ЧТУ пояснили, в якому випадку не треба сплачувати за проїзд при пересадці на інший автобус чи тролейбус

Поділись новиною:

У більшості випадків пасажирам, які користуються комунальним громадським транспортом, потрібно повторно сплачувати за проїзд, пересівши на інший автобус чи тролейбус. Проте в деяких випадках проїзд може бути безоплатним.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьке тролейбусне управління.

Так, згідно з правилами користування міським пасажирським транспортом, якщо пасажир вийшов з транспортного засобу з причин, не пов’язаних з несправністю транспорту, то це означає, що поїздка завершена. У цьому випадку пасажир не може продовжувати поїздку без нової оплати/реєстрації проїзду.

Однак, якщо транспортний засіб вийшов з ладу під час руху на маршруті, пасажири, які вже оплатили проїзд, можуть пересідати на інший транспортний засіб того ж маршруту, що прямує наступним, не оплачуючи поїздку повторно.

«Під час контролю пасажир просто пред’являє квиток, який був зареєстрований в попередньому транспортному засобі», – пояснили у підприємстві.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на вулиці Руській у Чернівцях оновили дві зупинки громадського транспорту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано