У ЧНУ оголосили конкурс на заміщення посади ректора: що відомо

Пошук
UA EN

У ЧНУ оголосили конкурс на заміщення посади ректора: що відомо

Поділись новиною:

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на заміщення посади ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Претенденти на цю посаду мають два місяці на подання заяв на участь у конкурсі.

Про це пише С4 із посиланням на вебсайт МОН України.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають учене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менше десяти років.

Особи, які бажають узяти участь у конкурсі, мають до 28 квітня подати низку документів, які перелічені на сайті Міністерства.

Зазначимо, що з 2019 року ректором університету є професор і доктор фізико-математичних наук Роман Петришин. Згідно із Законом України «Про вищу освіту», він має право ще раз подати свою кандидатуру на посаду ректора ВНЗ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що професору ЧНУ Михайлу Марченку призначили довічну пенсію за видатні заслуги у сфері вищої освіти.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину прибув ще один евакуаційний потяг із Донеччини
Ввечері 29 вересня в Чернівці з Донеччини прибули 55 людей, серед яких семеро дітей, люди похилого віку та з інвалідністю. Їх на Буковину доправили евакуаційним потягом. Про це інформує С4 із поси...
Війна
29.09
22:45
Чернівецький муздрамтеатр Кобилянської показав програму фестивалю «Золоті оплески Буковини»
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської оприлюднив репертуар вистав XVI фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини» та рубрики для дітей «Золоті долоньки». Спектаклі відбувати...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано