У ЧНУ обрали нового директора навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук: хто ним став

Пошук
UA EN

У ЧНУ обрали нового директора навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук: хто ним став

Поділись новиною:

Новим директором навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича став Петро Шпатар. Вибори відбулися в середу, 18 вересня.

Про це пише С4 із посиланням на сайт університету.

Вказується, що Петро Шпатар є доцентом та кандидатом технічних наук. Окрім нього, на посаду претендували Едуард Майструк й Ігор Фесів.

У своїй стратегії розвитку він зазначив, що ключовим завданням інституту, яке відповідає місії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, є розвиток системи освіти та наукової діяльності в напрямках фізичних, технічних та комп’ютерних наук.

«Він наголосив на важливості підготовки високопрофесійних і конкурентоспроможних фахівців, здатних активно діяти в умовах ринкової економіки та соціального партнерства», — йдеться на сайті.

Нагадаємо, сьогодні в Чернівецькому університеті також обрали нового декана факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва. Нею стала Євгенія Новак. Напередодні, 17 вересня, Романа Грешка визначили деканом економічного факультету, а Василя Карпа — факультету історії, політології та міжнародних відносин.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано