У Чернівецькому національному університеті призначили нового проректора з наукової роботи: хто ним став

Пошук
UA EN

У Чернівецькому національному університеті призначили нового проректора з наукової роботи: хто ним став

Поділись новиною:

У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича призначили нового проректора з наукової роботи. Ним став доцент, доктор хімічних наук Юрій Халавка.

Про це пише С4 із посиланням на сайт Чернівецького національного університету.

Зазначається, що Юрій Халавка відомий своєю активною науковою діяльністю та численними здобутками в галузі хімії. Його дослідження, спрямовані на розвиток хімічних наук, зробили вагомий внесок у сучасні наукові досягнення.

«Роль Юрія Халавка у сфері науки є досить вагомою, адже саме наукові інновації допомагають підвищувати конкурентоспроможність університету та знаходити нові шляхи для впровадження і розвитку технологій», — йдеться на сайті ЧНУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що новим проректором із науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Чернівецького національного університету став Андрій Верстяк.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано