У Чернівецькому центрі стерилізації тварин усі охочі можуть обрати собі чотирилапого друга: як це зробити

Пошук
UA EN

У Чернівецькому центрі стерилізації тварин усі охочі можуть обрати собі чотирилапого друга: як це зробити

Поділись новиною:

Минулого тижня в Чернівцях відбулася перша виставка-прилаштування тварин. Тоді з 15 собак у нові сім’ї забрали чотирьох. У Центрі стерилізації кажуть, що обрати собі чотирилапого друга можна звернувшись до них та зареєструвавшись у міжнародній базі Animal ID.

Про це журналістам С4 розповіла операторка МКП «Центр стерилізації тварин» Валерія Береник.

«Коштує сама реєстрація 160 гривень. Вона проходить на сайті Animal ID, це єдина, поки що, міжнародна база даних домашніх тварин. Видається ще копія QR-паспорта та жетон із номерним знаком і QR-кодом, по якому переходите на контактний телефон власника, якщо собака загубилася. З іншого боку є наш номер телефону. Людина, яка знайшла (собаку — ред.), диктує мені номер жетона, і я вже в базі дивлюся дані власника та сконтактовую їх», — пояснює Валерія Береник.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на посаду директорки МКП «Центр стерилізації тварин» у Чернівцях призначили Наталію Засімову.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано