У чернівецьких маршрутках більше не буде готівки

Пошук
UA EN

У чернівецьких маршрутках більше не буде готівки

Поділись новиною:

З 1 серпня у Чернівцях повністю перейдуть на безготівкову оплату проїзду у всіх видах комунального громадського транспорту.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні Виконавчого комітету Чернівецької міської ради 11 липня, інформує С4.

Зазначимо, що нововведення стосується лише тих автобусів, які перебувають у комунальній власності міста. За словами міського голови Чернівців Романа Клічука, за валідатори у приватних маршрутках міська влада ще буде домовлятися з перевізниками.

Відтак у липні або серпні планують оголосили тендер на закупівлю валідаторів, які мають встановити у автобусах. Таким чином до кінця року у Чернівцях планують завершити реформу у транспортній галузі.

Зауважимо, що наразі лише електронний розрахунок діє у електротранспорті, тобто у тролейбусах. Оплатити проїзд нині пасажири можуть за допомогою спеціальних транспортних карток, банківських карток та QR-кодів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано