У Чернівецькій області затримали групу військовозобов’язаних чоловіків, які намагались втекти за кордон

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області затримали групу військовозобов’язаних чоловіків, які намагались втекти за кордон

Війна
19.09
16:49

Поділись новиною:

Неподалік «Порубного» на Буковині прикордонники спільно з нацгвардійцями затримали групу ухилянтів на двох автомобілях, які планували незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що правоохоронці зупинили автомобіль, в якому у бік кордону, окрім водія, їхало шестеро чоловіків. Ще один автомобіль з водієм та пасажиром прикордонники затримали після короткого переслідування.

«Надалі правоохоронці з’ясували, що двоє місцевих мешканців здійснювали доставку на автомобілях групи чоловіків до визначеної точки і після цього мали вказати їм маршрут руху до Румунії в обхід пунктів пропуску», – йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, за це жителі Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей заплатили головному організатору поїздки по 10 тисяч доларів США.

На затриманих склали протоколи про адміністративне правопорушення. Водночас водіям загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР. Наразі тривають пошуки головного організатора протиправної схеми.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано