У Чернівецькій області затримали чоловіка, який намагався вбити свого батька

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області затримали чоловіка, який намагався вбити свого батька

Поділись новиною:

У місті Новоселиця 19 жовтня під час суперечки син намагався позбавити життя свого батька. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування та вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці встановили, що за місцем проживання, між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Під час конфлікту 28-річний син завдав декілька ударів ножем у голову та шию своєму 53-річному батьку. Надалі зловмисник завдав собі незначне поранення шиї.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували ножове поранення голови та різану рану шиї.

Поліцейські затримали буковинця та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікові також повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) і ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання зловмиснику запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що буковинець намагався спалити будинок разом із колишньою дружиною та її матір’ю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано