У Чернівецькій області затримали 43-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві буковинки: подробиці

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області затримали 43-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві буковинки: подробиці

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві 43-річної жительки села Горішні Шерівці. Буковинець під час спільного розпивання алкоголю завдав загиблій руками декілька ударів по тулубу, унаслідок чого вона померла.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що інцидент трапився 23 липня. Тоді на спецлінію «102» надійшло повідомлення, про те, що за місцем проживання померла 43-річна жителька села Горішні Шерівці, яка за життя зловживала алкогольними напоями. Тіло загиблої направили на проведення судово-медичної експертизи, результати якої засвідчили, що буковинка померла унаслідок закритої тупої травми тулуба з переломами ребер та розривом селезінки.

«Правоохоронці провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили, що того дня під час розпивання алкоголю між 43-річною господаркою та 43-річним гостем виникла словесна суперечка. Унаслідок конфлікту чоловік завдав жінці декілька ударів руками по тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла», — йдеться на сайті поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці готують клопотання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Відповідно до санкції статті, винуватцю загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Чернівцях затримали чоловіка, який намагався вбити свого знайомого.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано