У Чернівецькій області запрацював перший мобільний аптечний пункт

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області запрацював перший мобільний аптечний пункт

Здоров'я
13.09
15:47

Поділись новиною:

З 12 вересня на території Буковині працює перший мобільний аптечний пункт. Його обслуговує приватне підприємство «Гармонія-2000».

Про це пише С4 з посиланням на повідомлення Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Зазначається, що в середньому мобільний аптечний пункт зупиняється на 1-1,5 години. Буковинці у цей час можуть придбати потрібні лікарські засоби, медичні вироби та скористатись державною програмою «Доступні ліки».

Мобільний аптечний пункт доставляє ліки у віддалені села без аптечних закладів та охоплює дев’ять населених пунктів Кіцманської, Ставчанської та Веренчанської територіальних громад.

Нагадаємо, що перший мобільний аптечний пункт в Україні запрацював на початку 2024 року у Харківській області. Їх роботу запустили за дорученням міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка задля доступності лікарських засобів на прифронтових територіях, у зонах надзвичайних ситуацій та в селах, в яких відсутні аптечні заклади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано