У Чернівецькій області за минулу добу сталися сім пожеж: де виникли загоряння

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області за минулу добу сталися сім пожеж: де виникли загоряння

Поділись новиною:

Протягом 10 квітня на території Буковини трапилися сім пожеж. Зокрема, вогонь спалахнув у автомобілі, прибудові та на відкритих територіях.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі, який загорівся під час руху. Власник авто викликав пожежників, котрі ліквідували пожежу на площі, яка була на момент прибуття.

Ще одна пожежа трапилася в селі Дубове Кам’янської громади, де горіла прибудова до літньої кухні на площі 10 кв. м. На виклик виїхали вогнеборці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували пожежу та не допустили її подальшого поширення.

Також за добу надзвичайники знову ліквідовували пожежі на відкритих територіях у місті Чернівці, Чернівецькому та Вижницькому районах. Їхня загальна площа склала понад 2 га. Причини пожеж, за даними ДСНС, — підпал.

Нагадаємо, протягом 9 квітня на території Чернівецької області трапилися вісім пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано