У Чернівецькій області за добу сталися одразу три ДТП із потерпілими, серед яких 7-річна дитина

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області за добу сталися одразу три ДТП із потерпілими, серед яких 7-річна дитина

26.10
14:10

Поділись новиною:

Правоохоронці у Чернівецькій області 25 жовтня задокументували одразу три аварії з потерпілими. За фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, одна з аварій сталася на вулиці Руській в Чернівцях. Співробітники поліції попередньо з’ясували, що 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем BMW Х5, допустив наїзд на 51-річного чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. 

У результаті наїзду чернівчанин отримав травми. Бригада швидкої медичної допомоги доставила потерпілого у лікарню для надання допомоги.

Також цього ж дня співробітники поліції задокументували наїзд на пішохода у Сторожинці. Поліцейські попередньо з’ясували, що 35-річна жителька села Буденець, керуючи автомобілем Hyundai Santa Fe, допустила наїзд на 7-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги.

Внаслідок ДТП малолітній отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня у Сторожинці трапилась ще одна аварія. Попередньо поліцейські встановили, що 22-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла Shineray та допустив падіння з транспортного засобу.

У результаті аварії мотоцикліст отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вночі 26 жовтня у селі Заволока сталася смертельна аварія. У ДТП загинули двоє людей, ще троє з травмами опинилися в лікарні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Кількість випадків зростає: на Буковині за тиждень виявили понад 4,5 тисячі хворих на ГРВІ
З 21 по 27 жовтня у Чернівецькій області зафіксували 4569 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, з яких 2932 хворих – діти. Захворюваність, як порівняти з попереднім тиждень, збільшилася н...
«Не мовчи, полон вбиває»: у Чернівцях провели чергову акцію на підтримку військовополонених (фото)
У Чернівцях на Центральній площі біля пам’ятника Т. Шевченку відбулася щотижнева акція «Не мовчи, полон вбиває» на підтримку військовополонених та зниклих безвісти. Люди тримали в руках плакати та тр...
Війна
27.10
18:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано