У Чернівецькій області водій наїхав на 61-річну жінку: буковинка потрапила до реанімації

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області водій наїхав на 61-річну жінку: буковинка потрапила до реанімації

Поділись новиною:

У вівторок, 8 жовтня, у Дністровському районі водій наїхав на жінку-пішохода. Потерпілу медики госпіталізували до реанімації.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо з’ясували, що в селі Вашківці 63-річний водій автомікроавтобуса Renault Trafic допустив наїзд на 61-річну жінку-пішохода. Унаслідок ДТП місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Вказується, що слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці вилучили транспортний засіб та помістили його на майданчик тимчасового тримання. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Чернівецькій області 4 жовтня сталися дві аварії, одна із них — зі смертельним наслідком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано