У Чернівецькій області від початку року потонули 12 людей, з яких чотири дитини

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області від початку року потонули 12 людей, з яких чотири дитини

Поділись новиною:

З початку 2024 року в Чернівецькій області на водоймах потонули 12 людей, з них – четверо дітей. За цей же період торік втопилося 11 осіб, серед них була одна дитина. 

Про це журналістам С4 повідомила речниця Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Мирослава Іванчук.

За її словами, як порівняти з минулими роками, кількість потопельників збільшується. Лише за минулі вихідні втопилися чоловік та підліток. Четверту добу на Буковині шукають 17-річного хлопця, який зник у Дністрі.

«Найпоширенішими причинами трагічного випадку – це нехтування людьми найбільш елементарних правил поводження на воді. Люди, які виросли біля водойм, почувають себе безпечно у воді, і вважають, що вони можуть купатися на великій глибині. Проте вони неправильно розраховують свої сили, купаються в холодній воді, плавають в стані алкогольного сп’яніння», – зауважують у ДСНС.

Нагадаємо, 16 липня у селі Комарів Кельменецької громади на Дністрі зник 17-річний юнак. Хлопець плавав на надувному матраці, а відпливши від берега, зник з матраца та з поля зору. Наразі пошуки тривають. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано