У Чернівецькій області судитимуть чоловіка, який організував незаконний перетин кордону

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області судитимуть чоловіка, який організував незаконний перетин кордону

Поділись новиною:

У лютого правоохоронці викрили буковинця, який за гроші організував нелегальне переправлення військовозобов’язаних осіб через державний кордон. Нині поліцейські зібрали усе необхідні докази проти чоловіка. За скоєння злочину порушнику загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

18 лютого в селі Селятин співробітники поліції спільно з прикордонниками викрили 36-річного місцевого жителя, який за 2500 доларів США та 100 Євро допомагав таємно перетнути державний кордон одному ухилянту.

Поліцейській з’ясували, що заради отримання незаконного доходу буковинець вирішив скористатися діючими обмеженнями на виїзд чоловіків з України та організував нелегальне переправлення військовозобов’язаних осіб через державний кордон.

Поліцейські затримали порушника, коли він намагався на власному автомобілі ВАЗ-21099 таємно перевезти чоловіка призовного віку до Румунії поза межами пропускного пункту.

За результатами досудового розслідування слідчі поліції склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, а саме – організація та незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинені з корисливих мотивів.

Раніше ми писали про те, що

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано