У Чернівецькій області розшукали шахрая, який вкрав у буковинця понад 2500 доларів під приводом продажу мотоцикла

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області розшукали шахрая, який вкрав у буковинця понад 2500 доларів під приводом продажу мотоцикла

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівецькій області розшукали 17-річного хлопця, який ошукав буковинця на понад 2500 доларів. Аферист вкрав гроші під приводом продажу мотоцикла.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 26 серпня до поліції із заявою про шахрайство звернувся 22-річний житель Дністровського району. Заявник розповів правоохоронцям, що зустрівся з незнайомим продавцем мотоцикла та передав йому 2515 доларів США як оплату за транспортний засіб. Однак після отримання коштів незнайомець втік із місця події.

Згодом правоохоронці встановили особу парубка, який ошукав заявника. Ним виявився 17-річний житель села Кам’янка Чернівецького району. Поліцейські вилучили речові докази.

Відомості про подію дізнавачі відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) ЧРУП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення буковинцю про підозру у вчиненні кримінального проступку.

Нагадаємо, 22 серпня аферисти ошукали чотирьох буковинці на понад 150 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано