У Чернівецькій області розпочалися змагання з авіамодельного спорту

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області розпочалися змагання з авіамодельного спорту

Спорт
25.07
13:16

Поділись новиною:

На Буковині стартували всеукраїнські змагання юніорів з авіамодельного спорту. Спортивні протистояння триватимуть до 28 липня.

Про це інформує С4 із посиланням на департамент освіти і науки Чернівецької ОВА.

Відтак упродовж змагальних днів команди із Київської, Дніпропетровської, Донецької, Сумської, Івано-Франківської та Чернівецької областей продемонструють свої вміння та вправність літаючих моделей у наступних класах: F 1H, F 1S, F 1G, P30.

У відомстві зазначили, що головним критерієм у визначенні переможця є дальність польоту. Тож команда, яка займе перше місце на цих змаганнях, представлятиме Україну на міжнародному рівні у Франції.

У відкритті взяли участь Вадим Комов, заступник директора Департаменту освіти й науки Чернівецької ОВА, Надія Шевченко, радниця Чернівецького міського голови, Ірина Ткачук, начальниця управління освіти Чернівецької міської ради та Ігор Мілєнін, завідувачу відділом Українського державного центру позашкільної освіти.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області також відбувся чемпіонат України з триатлону.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано