У Чернівецькій області прикордонники затримали двох ухилянтів та організатора незаконного переправлення

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області прикордонники затримали двох ухилянтів та організатора незаконного переправлення

Війна
24.09
15:56

Поділись новиною:

Прикордонники у Чернівецькій області викрили двох військовозобов’язаних чоловіків, які мали намір нелегально потрапити до Румунії. Водієм автомобіля, в якому їх затримали, виявився один з організаторів оборудки.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу України.

Вказується, шо про спробу незаконного перетину правоохоронці знали заздалегідь, тож затримали їх на ділянці відділу «Порубне».

Там прикордонники зупинили легковий автомобіль, яким один з організаторів нелегальної схеми доставляв двох чоловіків до кордону, а потім мав вказати подальший маршрут руху до Румунії в обхід пунктів пропуску.

Надалі правоохоронці дізналися, що за «трансфер» до сусідньої країни мешканці Запорізької та Волинської областей заплатили по 7 тисяч євро. На них склали протоколи про адміністративне правопорушення. Перевізнику ж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині викрили чоловіка, який намагався поза пунктами пропуску переправити ухилянта до Молдови.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано