У Чернівецькій області минулої доби сталися одразу три ДТП з постраждалими

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області минулої доби сталися одразу три ДТП з постраждалими

Поділись новиною:

У неділю, 11 серпня, на Буковині сталися три дорожньо-транспортні пригоди з травмованими. Наразі за всіма фактами аварій слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Одна з ДТП сталася у селі Кам’янка Чернівецького району. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Geon, допустив наїзд на 59-річного пішохода.

Внаслідок ДТП місцевий житель отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Ще одна аварія трапилася у селі Бояни Чернівецького району. Працівники відділення поліції попередньо встановили, що 56-річний житель Тарасівців, керуючи автомобілем Ford Transit Connec, допустив зіткнення з транспортним засобом «ВАЗ-2107», яким керував 49-річний житель села Припруття.

У результаті зіткнення травмувався водій «ВАЗу», лікарі госпіталізували його до медичного закладу.

Цієї ж ночі правоохоронці задокументували ДТП з потерпілим у селі Подвірне. Співробітники поліції з’ясували, що 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Viper не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з мотоциклом Spark під керуванням 15-річного односельчанина.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій мотоцикла «Viper». Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив буковинця до лікарні.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 11 серпня на Буковині п’яний водій збив на смерть чоловіка й втік. Згодом його затримала поліція.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано