У Чернівецькій області минулої доби сталися дві ДТП: травмувалися двоє буковинців

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області минулої доби сталися дві ДТП: травмувалися двоє буковинців

Поділись новиною:

У середу, 11 вересня, на Буковині сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Травми отримали 61-річний водій та 56-річний пішохід.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що в селі Шубранець 61-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» не впорався з керуванням та допустив з’їзд легковика в кювет.

Унаслідок ДТП кермувальник отримав травму ноги. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до медзакладу.

Ще одна автопригода трапилась у селі Вашківці. Попередньо поліцейські з’ясували, що 36-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись вулицею Шевченка, допустив наїзд на пішохода.

У результаті аварії 56-річний місцевий житель отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували травмованого до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Відомості про автопригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучили правоохоронці. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в селі Опришени 34-річна водійка не впоралася з керуванням та перекинулась на автомобілі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано