У Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували пожежі в житловому секторі та на відкритій території

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області минулої доби рятувальники ліквідували пожежі в житловому секторі та на відкритій території

Поділись новиною:

У суботу, 31 серпня, на території Чернівецької області спалахнули пожежі в житловому секторі та на відкритій території. Загоряння сталися в Дністровському й Чернівецькому районах, а також в обласному центрі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, у селищі Глибока виникла пожежа в нефункціонуючій будівлі колишньої кузні. Сусід, котрий помітив вогонь, зателефонували на спецлінію «101» та викликав рятувальників, які ліквідували пожежу на площі 80 кв. м.

Полум’я повністю знищило нефункціонуючу будівлю. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

Також до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі П’ядиківці. Пожежу ліквідувала місцева пожежна команда до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Ще три пожежі трапилися в місті Чернівці та Чернівецькому районі, площа яких становить 1, 2 та 30 кв. м. Усі загоряння ліквідовані населенням до прибуття державних пожежно-рятувальних підрозділів.

Окрім цього, у селі Тернавка та Слобода загорілася суха трава на площі 3 та 1,5 га. Також загоряння на відкритій території рятувальники ліквідували в Дністровському та Чернівецькому районах. Там горіло сміття, суха трава та чагарники, загалом вогнем знищено понад 7 га сухостою.

Нагадаємо, 30 серпня у нефункціонуючій будівлі одного з колишніх підприємств Чернівців на проспекті Незалежності спалахнула масштабна пожежа.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано