У Чернівецькій області 6 жовтня горів житловий будинок та торгівельний павільйон

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області 6 жовтня горів житловий будинок та торгівельний павільйон

Поділись новиною:

На Буковині 6 жовтня рятувальники ліквідували дві пожежі. Причини загорянь нині встановлюють фахівці.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, одна із пожеж сталася в селі Крутеньки Хотинської громади. Власники помітили полум’я в житловому будинку та подзвонили на спецлінію 101.

На місце події прибули рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, ліквідували пожежу на площі 40 кв. м та не допустили подальшого поширення вогню. Вогонь знищив речі домашнього вжитку.

Того ж дня в місті Чернівці на території колишнього ринку «Рейтинг» сталося загорання одного з торгівельних павільйонів. Про це Службу порятунку повідомили очевидці.

На місце виклику прибув черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 5 кв. м.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що впродовж 5 та 6 жовтня на території Буковини спалахнули дві пожежі. Загоряння сталися в Путильській громаді та Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано