У Чернівцях затримали жінку, яка вдарила ножем 21-річного знайомого: подробиці інциденту

Пошук
UA EN

У Чернівцях затримали жінку, яка вдарила ножем 21-річного знайомого: подробиці інциденту

Поділись новиною:

У Чернівцях під час розпивання алкоголю між двома чоловіками виникла бійка. Згодом у конфлікт втрутилася 20-річна жінка та вдарила ножем одного із них.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Як зазначають у поліції, 3 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований 21-річний житель обласного центру.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що під час спільного розпивання алкоголю, у квартирі 21-річного чернівчанина між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Під час конфлікту господар помешкання кинув 23-річного знайомого на землю та почав бити кулаками. У цей час у суперечку втрутилась 20-річна буковинка, ножем вдарила в спину молодшому із чоловіків.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні з проникаючим ножовим пораненням.

Поліцейські затримали жінку в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинці про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Також правоохоронці звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівцях уродженця Житомирщини підозрюють у вбивстві 49-річного місцевого жителя.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують вулицю Марії Заньковецької (фото)
У місті триває капітальний ремонт вулиці Заньковецької, який загалом має обійтися місту у 48 млн грн з гарантією на 10 років. Ділянку від вулиці Університетської до площі Філармонії перекр...
У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано