У Чернівцях водій авто зіткнувся із 43-річною велосипедисткою: подробиці

Пошук
UA EN

У Чернівцях водій авто зіткнувся із 43-річною велосипедисткою: подробиці

Поділись новиною:

У четвер, 4 липня, у Чернівцях трапилася аварія з потерпілою. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Nissan, зіткнувся із 43-річною велосипедисткою. У результаті ДТП чернівчанка отримала травму руки. Лікарі госпіталізували потерпілу до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, правоохоронці вилучили автомобіль та помістили його на арештмайданчик.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині 25-річного чоловіка підозрюють у крадіжці припаркованого на подвір’ї автомобіля.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано