У Чернівцях відзначили прикордонників на честь професійного свята (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відзначили прикордонників на честь професійного свята (фоторепортаж)

Поділись новиною:

День прикордонника відзначили у Чернівцях. Своє професійне свято охоронці державного рубежу відзначають щороку 30 квітня.

Про це повідомляє С4.

Війна, за словами прикордонників, змінила ставлення до обраної професії. Наразі ті, хто здобув бойовий досвід, працюють у Чернівецькому прикордонному загоні.

Сьогодні ж за віддану службу нагородили понад 80 прикордонників, тих, хто цілодобово запобігає незаконній діяльності правопорушників. 

Начальник Чернівецького прикордонного загону Микола Романчук каже, що нині буковинські прикордонники нині оберігають одну із найбільших ділянок державних рубежів, оскільки Чернівецька область межує одразу з Молдовою та Румунією.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Зеленський вручив буковинському прикордоннику державну відзнаку.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано