У Чернівцях відкрили реабілітаційно-бальнеологічне відділення (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відкрили реабілітаційно-бальнеологічне відділення (фоторепортаж)

Здоров'я
31.05
14:17

Поділись новиною:

У Чернівецькому обласному медичному діагностично-реабілітаційному центрі відкрили реабілітаційно-бальнеологічне відділення. Тут пацієнтам надаватимуть понад десять видів послуг – від цілющих ванн до психологічної допомоги.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Зазначається, що тут зможуть відновлювати здоров’я як військові, що повернулися з фронту, так і цивільні буковинці. Цілющу воду сюди доправлятимуть із санаторію «Брусниця».

Ремонтні роботи у закладі стартували на початку року. Вартували вони 5,3 мільйона гривень, три з яких виділили з обласного бюджету. Решту зробили за гроші, зароблені діагностичним центром.

«У відділенні можна буде пройти всі види фізіотерапевтичного лікування, кілька видів ванн, отримати психологічну допомогу. Тут працює мультидисциплінарна команда фахівців, котра надаватиме якісні реабілітаційні послуги. Допомагатимуть недужим із проблемами опорно-рухового апарату, серцево-судинної та нервової системи. Прийняти зможуть від 60 до 100 пацієнтів на день», – йдеться у повідомленні.

В облраді додають, що для пацієнтів, які отримали направлення від сімейного лікаря чи вузькопрофільного спеціаліста, послуги будуть безплатні.

Фото: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше У КНП «Чернівецька міська дитяча лікарня» відкрили відділення невідкладних станів

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано