У Чернівцях відкрили футбольну школу для дітей «Динамо Чернівці»

Пошук
UA EN

У Чернівцях відкрили футбольну школу для дітей «Динамо Чернівці»

Спорт
14.09
15:40

Поділись новиною:

Футбольну школу «Динамо Чернівці» для дітей-сиріт та тих, які перебувають під соціальною опікою, а також, чиї батьки загинули на війні, відкрили в Чернівцях за ініціативи Нацполіції Буковини. У ній безкоштовно займатимуться дівчата та хлопці від 6 до 15 років.

На відкритті футбольної школи була і знімальна група С4.

«Головна мета поліції — забрати дітей із вулиці, щоб вони займалися спортом, раділи життю під час цього непростого часу. Нам дуже треба приділяти увагу нашим дітям. Тому за ініціативи поліції Буковини ми створили цю школу на громадських засадах. Будь-яких сплат від батьків не потрібно. Будемо запрошувати меценатів, інші організації, щоб наші діти нічого не потребували й отримували спортивне знання та досягнення, не думаючи про будь-яке обладнання тощо», — каже начальник ГУНП у Чернівецькій області Ігор Нечитайло.

Наразі в школі є 47 вихованців. Окрім тренувань, для дітей будуть і інші активності.

«Це не буде обмежуватися тільки футболом. У нас будуть програми окремі ще для дітей. З дітьми буде працювати психолог. З дітьми будуть працювати за різними направленнями. У нас будуть екскурсії, будемо ходити в театри. Ми вже плануємо на осінь спортивний табір для дітей», — говорить президент ДЮФШ «Динамо Чернівці» Денис Левченко.

Ігор Бєланов, володар «Золотого м’яча» 1986 року, став почесним гостем офіційного відкриття школи «Динамо Чернівці».

«Сьогодні я привіз золотий м’яч і хочу, щоб діти це запам’ятали. Я хочу, щоб наші діти це теж приймали (грали у футбол — ред.). Я розумію, що я не можу кожен день приїжджати, кожен місяць. Але мені хотілося маленьку частину внести в розвиток дитячо-юнацької школи футболу», — розповідає Ігор Бєланов.

У рамках відкриття школи відбувся благодійний футбольний матч.

Нагадаємо, у чернівецькому ліцеї №5 «Оріяна» відкрили новий спортивний майданчик.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано