У Чернівцях відбулось засідання виконкому: що важливого ухвалили

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбулось засідання виконкому: що важливого ухвалили

Політика
23.05
15:16

Поділись новиною:

У вівторок, 23 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, на якому ухвалили низку важливих рішень для життя громади.

Про це пише С4 з посиланням на міського голову Чернівців Романа Клічука.

Зокрема, на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету розглянули ряд важливих питань. Ухвалили наступні рішення.

До Міжнародного дня захисту дітей міськрада виділить одноразову матеріальну допомогу людям, які виховують дітей з інвалідністю.

Чиновники визначили розмір плати батьків за харчування дітей у садочках. Він становитиме 70 % від вартості харчування на один день.

Також на засіданні затвердили перелік місць розміщення пересувних тимчасових споруд з торгівлі кавою. Таких локацій у майже 30. Міський голова зазначив, попередній конкурс торгівлі морозивом приніс Чернівцям в 10 разів більше коштів, ніж за попередній рік.

Крім того, посадовці затвердили план розвитку «Калинівського ринку». Зокрема, там планують облаштувати систему терміналів автоматизованого заїзду-виїзду авто з об’єднанням в систему існуючих терміналів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 3 травня міський голова Чернівців Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію, під час якої він розповів про результати роботи міста та відповів на хвилюючі питання мешканців.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано