У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)

Поділись новиною:

Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука відбулися урочистості.

Зокрема, міський голова Роман Клічук вручив медалі Почесним громадянам Чернівців. Цьогоріч звання присвоїли благодійниці Марті Левченко і посмертно військовому, краєзнавцю та колишньому депутату міської ради Дмитру Сірману.

Також мер вручив вісьмом лауреатам муніципальну відзнаку імені Антона Кохановського. Премією нагородили Володимира Акатріні, Одарку Кучеряву, Любов Свіріденко, Анастасію Печерегу, Олександра Побережного, Оксану Філіпову, Миколу Кобилюка й Івана Торончука.

Фоторепортаж: Тарас Піц.

Нагадаємо, раніше ми розповідали історію міста Чернівці.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано