У Чернівцях відбудеться допрем’єрний показ фільму «Памфір»

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбудеться допрем’єрний показ фільму «Памфір»

Культура
16.03
18:00

Поділись новиною:

У Чернівцях у центрі Миколайчука відбудеться допрем’єрний показ фільму «Памфір». Подивитись кінострічку можна буде 21 березня о 18:30.

Про це повідомляє С4 із посиланням на культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука.

Відтак, у буковинців з’явилася можливість одними з перших побачити історію сім‘янина з непростим життєвим шляхом, який до останнього відстоює кордони своєї родини.

У центрі зазначають, що на кіносеансі також будуть присутні режисер картини Дмитро Сухолиткий-Собчук та головні актори Олександр Яцентюк і Соломія Кирилова.

Придбати квитки на показ можна безпосередньо в касі центру. Водночас організатори наголошують, що кількість квитків обмежена.

Раніше ми писали, що в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Михайла Івасюка облаштували новий коворкінг-центр.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано